Publikavimo data: 2024-06-15
Takosai su mėsa ir daržovėmis
Paįvairinkite savo pietus meksikietiškais taco. Šiltos, traškios kvietinės tortilijos su malta jautiena, pupelėmis, pomidorais ir sultingais raudonaisiais salotiniais svogūnais.... Vilioja? Ar ne? Subalansuota, maistinga ir skanu.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Apkepkite pusę susmulkinto svogūno ir smulkintą svogūną, kol iškeps (skysčio perteklius išgaruos). Atidarykite pupeles ir nusausinkite skysčio perteklių. Į maltą mėsą sudėkite 2-3 valgomuosius šaukštus pupelių ir troškinkite kartu 3-4 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
4 minutes pašildykite tacos orkaitėje. Supjaustykite salotas ir pomidorus kubeliais. Sulenkite takosus pleištais. Į vidų po vieną dėkite salotų, maltų pupelių, pomidorų ir likusio svogūno. Patiekite šiltus.
Kategorijos