Tamagoyaki su sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Tamagoyaki su sviestu

Japoniškas omletas gali būti nauji neįprasti pusryčiai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Tamagoyaki su sviestu Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinius ir juos suplakite.

Žingsnis 2

Tamagoyaki su sviestu Žingsnis 2
Kiaušinių mišinį pertrinkite per sietelį.

Žingsnis 3

Tamagoyaki su sviestu Žingsnis 3
Įpilkite ryžių acto ir sojų padažo.

Žingsnis 4

Tamagoyaki su sviestu Žingsnis 4
Ištirpinkite sviestą ir pradėkite kepti omletą. Išpilkite dalį kiaušinių mišinio, kad pasidarytų blynas.

Žingsnis 5

Tamagoyaki su sviestu Žingsnis 5
Kai apačia sustings, susukite į ritinėlį. Tada užpilkite dar šiek tiek mišinio ant kitos pusės ir susukite į ritinėlį.

Žingsnis 6

Tamagoyaki su sviestu Žingsnis 6
Tokiu būdu panaudokite visą mišinį, turėtumėte gauti vyniotinį.

Žingsnis 7

Tamagoyaki su sviestu Žingsnis 7
Omletą supjaustykite 3-4 cm dydžio gabalėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaušinių patiekalai, karšti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pusryčiai, omletas, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, omletas su pienu

Kategorijos