Publikavimo data: 2025-08-17
Tamagoyaki su sviestu
Japoniškas omletas gali būti nauji neįprasti pusryčiai.
Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinius ir juos suplakite.
Žingsnis 2
Kiaušinių mišinį pertrinkite per sietelį.
Žingsnis 3
Įpilkite ryžių acto ir sojų padažo.
Žingsnis 4
Ištirpinkite sviestą ir pradėkite kepti omletą. Išpilkite dalį kiaušinių mišinio, kad pasidarytų blynas.
Žingsnis 5
Kai apačia sustings, susukite į ritinėlį. Tada užpilkite dar šiek tiek mišinio ant kitos pusės ir susukite į ritinėlį.
Žingsnis 6
Tokiu būdu panaudokite visą mišinį, turėtumėte gauti vyniotinį.
Žingsnis 7
Omletą supjaustykite 3-4 cm dydžio gabalėliais.
Kategorijos