Tartar padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Tartar padažas

Šis švelnus padažas puikiai tinka prie bulvių, žuvies ar vištienos.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Tartar padažas Žingsnis 1
Perpilkite grietinę į dubenį

Žingsnis 2

Tartar padažas Žingsnis 2
Marinuotus (arba sūdytus) agurkus sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite į grietinę.

Žingsnis 3

Tartar padažas Žingsnis 3
Įdėkite džiovintų arba šviežių krapų. Jei norite, galite įberti šiek tiek druskos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 15 minučių, aštriai, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, totorių padažas, receptų knyga

Kategorijos