Tartaro padažas su majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Tartaro padažas su majonezu

Tatariškas padažas yra kilęs iš Prancūzijos, tačiau Rusijoje jis labai gerai prigijo. Jis dera su mėsa, žuvimi, daržovėmis ir jūros gėrybėmis ir puikiai papildo jų skonį. Jei norite kuo labiau supaprastinti paruošimą ir sutrumpinti laiką virtuvėje, į padažą įmaišykite paruošto majonezo. Kaparėliai, česnakai ir marinuoti agurkai pagardins totorių padažą. Jei mėgstate aštrius padažus, į patiekalą įdėkite garstyčių. Eksperimentuokite su padažo receptu pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
382 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
38 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Garstyčios, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.64/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tartaro padažas su majonezu Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Agurkus sutarkuokite vidutine tarka ir pašalinkite sūrymo perteklių. Sudėkite juos į gilų indą, užpilkite majonezu ir garstyčiomis. Gerai išmaišykite. Susmulkinkite krapus, išspauskite česnaką ir sudėkite į lėkštę. Sudėkite kaparėlius, pipirus ir gerai išmaišykite. Uždenkite dubenį su padažu ir palikite 30 minučių šaldytuve, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos