Publikavimo data: 2024-03-30
Tartaro padažas su majonezu
Tatariškas padažas yra kilęs iš Prancūzijos, tačiau Rusijoje jis labai gerai prigijo. Jis dera su mėsa, žuvimi, daržovėmis ir jūros gėrybėmis ir puikiai papildo jų skonį. Jei norite kuo labiau supaprastinti paruošimą ir sutrumpinti laiką virtuvėje, į padažą įmaišykite paruošto majonezo. Kaparėliai, česnakai ir marinuoti agurkai pagardins totorių padažą. Jei mėgstate aštrius padažus, į patiekalą įdėkite garstyčių. Eksperimentuokite su padažo receptu pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Agurkus sutarkuokite vidutine tarka ir pašalinkite sūrymo perteklių. Sudėkite juos į gilų indą, užpilkite majonezu ir garstyčiomis. Gerai išmaišykite. Susmulkinkite krapus, išspauskite česnaką ir sudėkite į lėkštę. Sudėkite kaparėlius, pipirus ir gerai išmaišykite. Uždenkite dubenį su padažu ir palikite 30 minučių šaldytuve, kad prisitrauktų.
Kategorijos