Tartarų padažas su kaparėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Tartarų padažas su kaparėliais

Tartar padažas - tai klasikinis prancūziškas majonezo padažas, į kurį dedama įvairių ingredientų, dažniausiai česnakų, marinuotų agurkų, žolelių, alyvuogių ir kaparėlių. Tradiciniame variante majonezas tartarui gaminamas savarankiškai iš virto kiaušinio trynio, tačiau šiame recepte siūlome supaprastinti užduotį ir imti paruoštą majonezą. Pagrindinis šio padažo akcentas - kaparėliai, kurie pasižymi nepakartojamu rūgščiu skoniu. Tatarinis padažas tinka prie žuvies, mėsos ir bulvių.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
296 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Garstyčios, glitimo turintys grūdai, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tartarų padažas su kaparėliais Žingsnis 1
Supjaustykite agurkus.

Žingsnis 2

Tartarų padažas su kaparėliais Žingsnis 2
Kaparėlius smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Tartarų padažas su kaparėliais Žingsnis 3
Taip pat smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 4

Tartarų padažas su kaparėliais Žingsnis 4
Sumaišykite majonezą, sojų padažą, garstyčias, krapus, agurkus ir kaparėlius. Įspauskite skiltelę česnako.

Žingsnis 5

Tartarų padažas su kaparėliais Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite. Paruoštas totorių padažas su kaparėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos