Publikavimo data: 2024-03-23
Tartarų padažas su kaparėliais
Tartar padažas - tai klasikinis prancūziškas majonezo padažas, į kurį dedama įvairių ingredientų, dažniausiai česnakų, marinuotų agurkų, žolelių, alyvuogių ir kaparėlių. Tradiciniame variante majonezas tartarui gaminamas savarankiškai iš virto kiaušinio trynio, tačiau šiame recepte siūlome supaprastinti užduotį ir imti paruoštą majonezą. Pagrindinis šio padažo akcentas - kaparėliai, kurie pasižymi nepakartojamu rūgščiu skoniu. Tatarinis padažas tinka prie žuvies, mėsos ir bulvių.
Žingsnis 1
Supjaustykite agurkus.
Žingsnis 2
Kaparėlius smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Taip pat smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 4
Sumaišykite majonezą, sojų padažą, garstyčias, krapus, agurkus ir kaparėlius. Įspauskite skiltelę česnako.
Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite. Paruoštas totorių padažas su kaparėliais.
Kategorijos