Publikavimo data: 2024-03-30
Tartar padažas su marinuotais agurkais
Marinuotų agurkų tartaro padažas tinka su bulvėmis ir bet kokiomis daržovėmis. Jį galima tiesiog užtepti ant duonos ar krekerių. Rinkitės kokybišką majonezą arba pasigaminkite jį patys namuose. Tam reikės sumaišyti kiaušinį, augalinį aliejų, citriną ir garstyčias. Į šį receptą siūloma įdėti jau paruošto majonezo, todėl padažas paruošiamas labai greitai.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Į gilų dubenį supilkite majonezą ir įpilkite citrinos sulčių. Agurkus smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite. Pašalinkite sulčių perteklių ir sudėkite agurkus į dubenyje esantį majonezą. Įdėkite garstyčių ir gerai išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais. Smulkiai supjaustykite kalendrą ir svogūną, sudėkite į padažą ir gerai išmaišykite.
Kategorijos