Tartar padažas su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Tartar padažas su marinuotais agurkais

Marinuotų agurkų tartaro padažas tinka su bulvėmis ir bet kokiomis daržovėmis. Jį galima tiesiog užtepti ant duonos ar krekerių. Rinkitės kokybišką majonezą arba pasigaminkite jį patys namuose. Tam reikės sumaišyti kiaušinį, augalinį aliejų, citriną ir garstyčias. Į šį receptą siūloma įdėti jau paruošto majonezo, todėl padažas paruošiamas labai greitai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
480 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
50 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Garstyčios, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Tartar padažas su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Į gilų dubenį supilkite majonezą ir įpilkite citrinos sulčių. Agurkus smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite. Pašalinkite sulčių perteklių ir sudėkite agurkus į dubenyje esantį majonezą. Įdėkite garstyčių ir gerai išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais. Smulkiai supjaustykite kalendrą ir svogūną, sudėkite į padažą ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, totorių padažas, jūsų receptai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, aštriai, per 10 minučių, yra bendrų alergenų., paprastai, padažai ir marinatai

Kategorijos