Tartar padažas su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Tartar padažas su marinuotais agurkais

Marinuotų agurkų tartaro padažas tinka su bulvėmis ir bet kokiomis daržovėmis. Jį galima tiesiog užtepti ant duonos ar krekerių. Rinkitės kokybišką majonezą arba pasigaminkite jį patys namuose. Tam reikės sumaišyti kiaušinį, augalinį aliejų, citriną ir garstyčias. Į šį receptą siūloma įdėti jau paruošto majonezo, todėl padažas paruošiamas labai greitai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
480 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
50 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Garstyčios, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tartar padažas su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Į gilų dubenį supilkite majonezą ir įpilkite citrinos sulčių. Agurkus smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite. Pašalinkite sulčių perteklių ir sudėkite agurkus į dubenyje esantį majonezą. Įdėkite garstyčių ir gerai išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais. Smulkiai supjaustykite kalendrą ir svogūną, sudėkite į padažą ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos