Tartaro padažas su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Tartaro padažas su marinuotais agurkais

Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
385 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
40 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Tartaro padažas su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite majonezą padažui. Į maišytuvo indą supilkite aliejų, sudėkite garstyčias, citrinos sultis, druską, cukrų ir atsargiai įmuškite žalią kiaušinį. Nuleiskite blenderį ant dubens dugno ir plakite 1 minutę neatitraukdami blenderio nuo dugno. Tada pakelkite ir sumaišykite.

Žingsnis 2

Tartaro padažas su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Kiaušinio trynį sutrinkite šakute, įdėkite porą šaukštų naminio majonezo ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Į padažą suberkite petražoles ir česnaką, sudėkite marinuotus agurkus. Padažą išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, totorių padažas, jūsų receptai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, aštriai, per 10 minučių, yra bendrų alergenų., paprastai, padažai ir marinatai

Kategorijos