Tartaro padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Tartaro padažas

Tikriausiai visi yra bandę klasikinį prancūzišką tartar padažą. Jis yra rūgščiai sūrus, pikantiško skonio ir švelnios konsistencijos. Tartaras tinka su garuose virtais patiekalais, mėsa, žuvimi ir bulvėmis. Pasigaminti tartarą namuose visai nesudėtinga. Jam pagaminti tereikia kelių bet kuriame prekybos centre parduodamų ingredientų. Klasikinis padažas ruošiamas iš alyvuogių aliejaus, tačiau jį galite pakeisti saulėgrąžų aliejumi.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
359 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
37 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Garstyčios, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Tartaro padažas Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Išvirkite du kietai virtus kiaušinius. Nulupkite lukštus, atvėsinkite ir atskirkite baltymus nuo trynių. Į gilią stiklinę arba litrinį stiklainį sudėkite du virtus trynius, vieną šviežią kiaušinį ir garstyčias. Įpilkite augalinio aliejaus. Maišytuvu plakite masę, kol ji sutirštės. Įpilkite citrinos sulčių. Alyvuoges, kaparėlius, kornišonus ir česnaką supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite juos į masę ir maišytuvu išmaišykite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, totorių padažas, jūsų receptai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, aštriai, per 10 minučių, yra bendrų alergenų., paprastai, padažai ir marinatai

Kategorijos