Tartar padažas mėsos patiekalams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Tartar padažas mėsos patiekalams

Originalus padažas, puikiai tinka su vištiena ir mėsa.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
9 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Tartar padažas mėsos patiekalams Žingsnis 1
Agurkus susmulkinkite trintuvu.

Žingsnis 2

Tartar padažas mėsos patiekalams Žingsnis 2
Į dubenį su majonezu suberkite krapus ir česnakus. Gerai išmaišykite, sudėkite agurkus ir dar kartą gerai išmaišykite, kad sūrymas ir majonezas neatsiskirtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 15 minučių, aštriai, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, totorių padažas, receptų knyga

Kategorijos