Tartaro padažas su kukurūzais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Tartaro padažas su kukurūzais

Tartare - tai padažas, gaminamas iš žaliųjų svogūnų, marinuotų agurkų ir majonezo. Tačiau jį galima papildyti įvairiais ingredientais ir taip gauti įdomių skonio derinių. Šiame recepte į pagrindinius produktus dedama petražolių, kukurūzų, garstyčių, citrinos sulčių ir prieskonių. Tartaro padažas su kukurūzais bus puikus priedas prie mėsos, daržovių, jūros gėrybių ar žuvies. Šį padažą taip pat galite naudoti kaip užtepėlę ant duonos.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
390 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
37 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Tartaro padažas su kukurūzais Žingsnis 1
Paruoškite padažui skirtus produktus. Agurką supjaustykite nedideliais gabalėliais. Susmulkinkite petražoles ir žaliąjį svogūną. Atidėkite reikiamą kiekį kukurūzų.

Žingsnis 2

Tartaro padažas su kukurūzais Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į dubenėlį įdėkite majonezo. Į jį supilkite citrinos sultis. Tada sudėkite agurkus ir garstyčias. Pabarstykite druska ir pipirais. Tada sudėkite svogūną, petražoles ir kukurūzus. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 15 minučių, aštriai, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, totorių padažas, receptų knyga

Kategorijos