Publikavimo data: 2025-08-18
Tartaro padažas su kukurūzais
Tartare - tai padažas, gaminamas iš žaliųjų svogūnų, marinuotų agurkų ir majonezo. Tačiau jį galima papildyti įvairiais ingredientais ir taip gauti įdomių skonio derinių. Šiame recepte į pagrindinius produktus dedama petražolių, kukurūzų, garstyčių, citrinos sulčių ir prieskonių. Tartaro padažas su kukurūzais bus puikus priedas prie mėsos, daržovių, jūros gėrybių ar žuvies. Šį padažą taip pat galite naudoti kaip užtepėlę ant duonos.
Žingsnis 1
Paruoškite padažui skirtus produktus. Agurką supjaustykite nedideliais gabalėliais. Susmulkinkite petražoles ir žaliąjį svogūną. Atidėkite reikiamą kiekį kukurūzų.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į dubenėlį įdėkite majonezo. Į jį supilkite citrinos sultis. Tada sudėkite agurkus ir garstyčias. Pabarstykite druska ir pipirais. Tada sudėkite svogūną, petražoles ir kukurūzus. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos