Tempura daržovės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tempura daržovės

Tešloje keptos daržovės - originalus savarankiškas patiekalas ir įdomus garnyras prie mėsos, žuvies ar paukštienos. Šiam receptui galite naudoti bet kokias daržoves pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
480 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
47 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Tempura daržovės Žingsnis 1
Moliūgą supjaustykite plonais griežinėliais, pievagrybius padalykite žiedynais, brokolius supjaustykite išilgai žiedynų, kad susidarytų ilgi griežinėliai, cukiniją supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 2

Augalinį aliejų įkaitinkite iki 160 °C temperatūros.

Žingsnis 3

Tempura daržovės Žingsnis 3
Persijokite miltus per sietelį. Atšaldytą vandenį ir kiaušinio trynį sumaišykite plaktuvu. Atsargiai įmaišykite visus miltus, geriausia - lazdelėmis arba šakute, kad glitimas tešloje neatsipalaiduotų.

Žingsnis 4

Aliejų įkaitinkite iki 180 °C temperatūros.

Žingsnis 5

Tempura daržovės Žingsnis 5
Paruoštas daržoves pamerkite į tešlą ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Iškeptas daržoves perkelkite į lėkštę su servetėle.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos