Publikavimo data: 2025-08-19
Teriyaki vištienos sparneliai
Aštrūs vištienos sparneliai puikiai tinka užkandžiams.
Žingsnis 1
Nupjaukite vištienos sparnelius, išimkite mažiausią sparnelio dalį, nupjaukite odos perteklių.
Žingsnis 2
Į vištienos sparnelius suberkite 1 šaukštą miltų, 1 šaukštą kukurūzų krakmolo, saldžiąją papriką, druską ir pipirus.
Žingsnis 3
Įdėkite dvi skilteles česnako ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Sudėkite sparnelius ant kepimo skardos ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Žingsnis 5
Padažui keptuvėje pašildykite 100 ml terijakio padažo ir įberkite 1 arbatinį šaukštelį krakmolo, kad sutirštėtų.
Žingsnis 6
Sudėkite sparnelius į keptuvę su padažu ir gerai išmaišykite.
Kategorijos