Teriyaki vištienos sparneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Teriyaki vištienos sparneliai

Aštrūs vištienos sparneliai puikiai tinka užkandžiams.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Teriyaki vištienos sparneliai Žingsnis 1
Nupjaukite vištienos sparnelius, išimkite mažiausią sparnelio dalį, nupjaukite odos perteklių.

Žingsnis 2

Teriyaki vištienos sparneliai Žingsnis 2
Į vištienos sparnelius suberkite 1 šaukštą miltų, 1 šaukštą kukurūzų krakmolo, saldžiąją papriką, druską ir pipirus.

Žingsnis 3

Teriyaki vištienos sparneliai Žingsnis 3
Įdėkite dvi skilteles česnako ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Teriyaki vištienos sparneliai Žingsnis 4
Sudėkite sparnelius ant kepimo skardos ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Žingsnis 5

Teriyaki vištienos sparneliai Žingsnis 5
Padažui keptuvėje pašildykite 100 ml terijakio padažo ir įberkite 1 arbatinį šaukštelį krakmolo, kad sutirštėtų.

Žingsnis 6

Teriyaki vištienos sparneliai Žingsnis 6
Sudėkite sparnelius į keptuvę su padažu ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos