Tetos Poulard prancūziškas omletas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tetos Poulard prancūziškas omletas.

Kai internete radau šiuos gurmaniškus pusryčius, pamaniau, kad juos pagaminti bus nepaprastai sunku. Tačiau iš tiesų pasirodė, kad tai nėra daug sudėtingiau nei įprastas omletas. Būtinai išbandykite mano žingsnis po žingsnio aprašytą receptą, nes, be restoraninės išvaizdos, jis taip pat pasižymi labai erdviu ir subtiliu skoniu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tetos Poulard prancūziškas omletas. Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių.

Žingsnis 2

Tetos Poulard prancūziškas omletas. Žingsnis 2
Kiaušinių trynius lengvai suplakite šakute.

Žingsnis 3

Tetos Poulard prancūziškas omletas. Žingsnis 3
Į baltymus įberkite druskos ir intensyviai plakite dvi minutes.

Žingsnis 4

Tetos Poulard prancūziškas omletas. Žingsnis 4
Į keptuvėje įkaitintą augalinį aliejų supilkite trynius.

Žingsnis 5

Tetos Poulard prancūziškas omletas. Žingsnis 5
Kai tryniai sustings, supilkite baltymus, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite, kol baltymų mišinys taps standus (apie 8 minutes).

Žingsnis 6

Nukelkite omletą nuo ugnies ir perpjaukite į dvi dalis.

Žingsnis 7

Sudėkite juos vieną ant kito taip, kad baltymai būtų viduje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos