Publikavimo data: 2024-06-15
Tetos Poulard prancūziškas omletas.
Kai internete radau šiuos gurmaniškus pusryčius, pamaniau, kad juos pagaminti bus nepaprastai sunku. Tačiau iš tiesų pasirodė, kad tai nėra daug sudėtingiau nei įprastas omletas. Būtinai išbandykite mano žingsnis po žingsnio aprašytą receptą, nes, be restoraninės išvaizdos, jis taip pat pasižymi labai erdviu ir subtiliu skoniu.
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių.
Žingsnis 2
Kiaušinių trynius lengvai suplakite šakute.
Žingsnis 3
Į baltymus įberkite druskos ir intensyviai plakite dvi minutes.
Žingsnis 4
Į keptuvėje įkaitintą augalinį aliejų supilkite trynius.
Žingsnis 5
Kai tryniai sustings, supilkite baltymus, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite, kol baltymų mišinys taps standus (apie 8 minutes).
Žingsnis 6
Nukelkite omletą nuo ugnies ir perpjaukite į dvi dalis.
Žingsnis 7
Sudėkite juos vieną ant kito taip, kad baltymai būtų viduje.
Kategorijos