Publikavimo data: 2024-06-22
Tiahan su jūros gėrybėmis
Tähan su jūros gėrybėmis yra vienas iš tradicinių japonų virtuvės patiekalų. "Tähan" reiškia "kepti ryžiai". Patiekalas labai skanus, sotus ir sveikas. Jūros gėrybėse gausu lengvai virškinamų baltymų, taip pat vitaminų ir mikroelementų, pavyzdžiui, jodo, kalio ir magnio. Ryžiuose taip pat yra sudėtinių angliavandenių, kurie ilgai virškinami ir suteikia sotumo jausmą. Ryžiuose taip pat yra daug vitaminų, pavyzdžiui, A ir B grupės vitaminų.
Žingsnis 1
Morkas ir pipirus supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Išvirkite ryžius. Užvirkite vandenį, suberkite ryžius ir virkite ant silpnos ugnies 15-20 min. Nuimkite puodą nuo viryklės ir palikite dar 5-10 minučių po dangčiu.
Žingsnis 2
Ant vidutinės ugnies 2-3 minutes pakepinkite svogūną, česnaką, morkas ir pipirus.
Žingsnis 3
Sudėkite jūros gėrybes ir kepkite ant vidutinės ugnies dar 7-10 minučių.
Žingsnis 4
Atskirai įmuškite kiaušinį, supilkite jį į keptuvę ir greitai išmaišykite. Pagal skonį įpilkite sojų padažo, druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Į keptuvę suberkite virtus ryžius ir viską gerai išmaišykite. Virkite dar 5-7 minutes.
Kategorijos