Tigrinės krevetės kreminiame česnakiniame padaže su parmezanu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Tigrinės krevetės kreminiame česnakiniame padaže su parmezanu

Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Tigrinės krevetės kreminiame česnakiniame padaže su parmezanu Žingsnis 1
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka. Susmulkinkite petražoles. Atskirkite čiobrelių lapelius nuo stiebų.

Žingsnis 2

Tigrinės krevetės kreminiame česnakiniame padaže su parmezanu Žingsnis 2
Kepkite krevetes augaliniame aliejuje po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Pagal skonį pagardinkite krevetes druska ir pipirais. Į keptuvę suberkite česnakus, čiobrelius ir petražoles.

Žingsnis 3

Tigrinės krevetės kreminiame česnakiniame padaže su parmezanu Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę ir išmaišykite. Į padažą suberkite tarkuotą parmezaną. 1-2 minutes troškinkite krevetes padaže, kol padažas sutirštės. Paruošta! Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, užkandžiai su česnakais

Kategorijos