Publikavimo data: 2025-08-17
"Tigriniai" blynai
Originalius įdarytus blynus patiekite kaip naujametinio stalo užkandį. Patiekalas gaunasi labai gražus ir spalvingas.
Žingsnis 1
Gerai išmaišykite tamsios tešlos sudedamąsias dalis, paskutiniai supilkite verdantį vandenį. Oranžinei tešlai viską sumaišykite ir 1-2 minutes plakite mikseriu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir patepkite aliejumi. Iškepkite tamsų raštą: pradėkite nuo didelių trikampių, o tada tarp jų brėžkite juostas. Lengviau tai daryti ilgąja šaukštelio puse, tuo metu galite nukelti keptuvę nuo kaitros.
Žingsnis 3
Dėkite tamsią tešlą kepti, palaukite apie minutę, rašto kraštai turėtų paruduoti. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir supilkite oranžinę tešlą. Neleiskite jai per daug paruduoti, laikykite kaitrą minimalią ir palaukite, kol tešla sustings. Aš palikau keptuvę ant šalto degiklio, palaukiau, kol tešla sustings, ir porai sekundžių įjungiau mažiausią kaitrą.
Žingsnis 4
Atsargiai apverskite tešlą ir kepkite kitą pusę 10-15 sekundžių ant mažiausios ugnies. Išimkite blyną ir leiskite jam atvėsti. Po to įdarykite bet kokiu nesaldintu įdaru.
Kategorijos