Tinginiai koldūnai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Tinginiai koldūnai receptas

Kad koldūnai "šoktų" į burną kaip Gogolio, pirmiausia juos reikia išvirti! Tačiau tai gali užtrukti, todėl siūlome jums tinginių varškės koldūnų receptą žingsnis po žingsnio. Juose nebus jokio įdaro, bet tai ne problema: patiekite patiekalą su namine uogiene arba grietine - taip bus skaniau.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tinginiai koldūnai receptas Žingsnis 1
Persijokite miltus ir užvirinkite vandenį. Kad koldūnų tekstūra būtų laisvesnė, varškę pertrinkite per vidutinį sietelį.

Žingsnis 2

Tinginiai koldūnai receptas Žingsnis 2
Sudėkite varškę, kiaušinį, cukrų, druską ir išmaišykite iki vientisos masės. Palaipsniui suberkite miltus ir išminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Tinginiai koldūnai receptas Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite dešreles ir supjaustykite koldūnus.

Žingsnis 4

Tinginiai koldūnai receptas Žingsnis 4
Siųskite koldūnus į verdantį vandenį ir virkite 5 minutes, kai jie išplauks.

Žingsnis 5

Tinginiai koldūnai receptas Žingsnis 5
Koldūnus nusausinkite ant popierinio rankšluosčio ir kepkite svieste, kol taps auksiniai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos