Publikavimo data: 2024-02-04
Tinginiai koldūnai receptas
Kad koldūnai "šoktų" į burną kaip Gogolio, pirmiausia juos reikia išvirti! Tačiau tai gali užtrukti, todėl siūlome jums tinginių varškės koldūnų receptą žingsnis po žingsnio. Juose nebus jokio įdaro, bet tai ne problema: patiekite patiekalą su namine uogiene arba grietine - taip bus skaniau.
Žingsnis 1
Persijokite miltus ir užvirinkite vandenį. Kad koldūnų tekstūra būtų laisvesnė, varškę pertrinkite per vidutinį sietelį.
Žingsnis 2
Sudėkite varškę, kiaušinį, cukrų, druską ir išmaišykite iki vientisos masės. Palaipsniui suberkite miltus ir išminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite dešreles ir supjaustykite koldūnus.
Žingsnis 4
Siųskite koldūnus į verdantį vandenį ir virkite 5 minutes, kai jie išplauks.
Žingsnis 5
Koldūnus nusausinkite ant popierinio rankšluosčio ir kepkite svieste, kol taps auksiniai.
Kategorijos