Publikavimo data: 2025-08-19
Tinginių įdaryti kopūstai grietinės ir pomidorų padaže
Tinginių įdaryti kopūstai paruošiami daug kartų greičiau ir paprasčiau nei įprastai, o jų skonis toks pat geras. Šie įdaryti kopūstai formuojami iš kopūstų, maltos mėsos, ryžių, morkų ir svogūnų kotletų ir kepami grietinės ir pomidorų padaže. Patiekalas gaunasi labai skanus, minkštas ir sultingas.
Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite griežinėliais, 5 minutes pavirkite puode su vandeniu, nusausinkite ir nuvarvinkite.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite. Kepkite augaliniame aliejuje 5 minutes.
Žingsnis 3
Ryžius nuplaukite, 3 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą, kopūstus, ryžius, keptas morkas ir svogūnus, kiaušinį. Viską gerai išmaišykite, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Iš gautos maltos mėsos suformuokite pailgus kotletus ir sudėkite juos į kepimo indą.
Žingsnis 6
Įdarui sumaišykite 300 ml vandens, pomidorų pastą ir grietinę, įberkite prieskonių. Padažą užpilkite ant įdarytų kopūstų.
Žingsnis 7
Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 40-50 minučių.
Kategorijos