Tinginių įdaryti kopūstai grietinės ir pomidorų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Tinginių įdaryti kopūstai grietinės ir pomidorų padaže

Tinginių įdaryti kopūstai paruošiami daug kartų greičiau ir paprasčiau nei įprastai, o jų skonis toks pat geras. Šie įdaryti kopūstai formuojami iš kopūstų, maltos mėsos, ryžių, morkų ir svogūnų kotletų ir kepami grietinės ir pomidorų padaže. Patiekalas gaunasi labai skanus, minkštas ir sultingas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Tinginių įdaryti kopūstai grietinės ir pomidorų padaže Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite griežinėliais, 5 minutes pavirkite puode su vandeniu, nusausinkite ir nuvarvinkite.

Žingsnis 2

Tinginių įdaryti kopūstai grietinės ir pomidorų padaže Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite. Kepkite augaliniame aliejuje 5 minutes.

Žingsnis 3

Tinginių įdaryti kopūstai grietinės ir pomidorų padaže Žingsnis 3
Ryžius nuplaukite, 3 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 4

Tinginių įdaryti kopūstai grietinės ir pomidorų padaže Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą, kopūstus, ryžius, keptas morkas ir svogūnus, kiaušinį. Viską gerai išmaišykite, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 5

Tinginių įdaryti kopūstai grietinės ir pomidorų padaže Žingsnis 5
Iš gautos maltos mėsos suformuokite pailgus kotletus ir sudėkite juos į kepimo indą.

Žingsnis 6

Tinginių įdaryti kopūstai grietinės ir pomidorų padaže Žingsnis 6
Įdarui sumaišykite 300 ml vandens, pomidorų pastą ir grietinę, įberkite prieskonių. Padažą užpilkite ant įdarytų kopūstų.

Žingsnis 7

Tinginių įdaryti kopūstai grietinės ir pomidorų padaže Žingsnis 7
Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 40-50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos