Tinginių įdaryti kopūstai, kepti grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Tinginių įdaryti kopūstai, kepti grietinėje

Tinginių įdaryti kopūstai - tai rusų virtuvės patiekalas, kuriam pagaminti nereikia ypatingų įgūdžių. Savo skoniu jis nenusileidžia kulinariniams kūriniams, todėl tinginių įdaryti kopūstai yra puiki alternatyva paprastiems įdarytiems kopūstams.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Tinginių įdaryti kopūstai, kepti grietinėje Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite kopūstus ir maltą jautieną. Sudėkite morkas, svogūnus ir smulkiai supjaustytą česnaką. Į tą patį dubenį suberkite kviečių kruopas ir įmuškite kiaušinius. Įberkite druskos, maltų pipirų ir džiovintų česnakų. Kruopščiai išmaišykite visus ingredientus.

Žingsnis 2

Tinginių įdaryti kopūstai, kepti grietinėje Žingsnis 2
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Iš paruoštos faršo masės suformuokite nedidelius paplotėlius ir sudėkite juos į kepimo formą. Į formą atsargiai supilkite prieš tai pašildytą sultinį. Uždenkite formą folija ir 40 min. pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 3

Tinginių įdaryti kopūstai, kepti grietinėje Žingsnis 3
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite grietinę ir pomidorų pastą. Išimkite formą iš orkaitės, atsargiai nuimkite foliją. Užpilkite grietinės ir pomidorų mišinį ant tinginių įdarytų kopūstų, grąžinkite formą į orkaitę ir kepkite 12 minučių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos