Publikavimo data: 2025-08-18
Tinginių įdaryti kopūstai, kepti grietinėje
Tinginių įdaryti kopūstai - tai rusų virtuvės patiekalas, kuriam pagaminti nereikia ypatingų įgūdžių. Savo skoniu jis nenusileidžia kulinariniams kūriniams, todėl tinginių įdaryti kopūstai yra puiki alternatyva paprastiems įdarytiems kopūstams.
Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite kopūstus ir maltą jautieną. Sudėkite morkas, svogūnus ir smulkiai supjaustytą česnaką. Į tą patį dubenį suberkite kviečių kruopas ir įmuškite kiaušinius. Įberkite druskos, maltų pipirų ir džiovintų česnakų. Kruopščiai išmaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 2
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Iš paruoštos faršo masės suformuokite nedidelius paplotėlius ir sudėkite juos į kepimo formą. Į formą atsargiai supilkite prieš tai pašildytą sultinį. Uždenkite formą folija ir 40 min. pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 3
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite grietinę ir pomidorų pastą. Išimkite formą iš orkaitės, atsargiai nuimkite foliją. Užpilkite grietinės ir pomidorų mišinį ant tinginių įdarytų kopūstų, grąžinkite formą į orkaitę ir kepkite 12 minučių, kol iškeps.
Kategorijos