Publikavimo data: 2025-08-20
Tinginių įdaryti kopūstai padaže
Šis receptas puikiai tinka tiems, kurie pavargo nuo kotletų ir dešrelių. Vaikams taip pat patinka valgyti minkštus ir skanius įdarytus kopūstus su sultingu padažu.
Žingsnis 1
Sumalkite mėsą į maltinukus arba naudokite paruoštus maltinukus. Ryžius išvirkite iki pusiau išvirtų, kopūstus susmulkinkite blenderiu, keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas. Viską sumaišykite dubenyje.
Žingsnis 2
Į faršą įmuškite 2 kiaušinius, įberkite druskos, pipirų, sudėkite sausą česnaką ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Į vandenį supilkite pomidorų pastą, pieną, prieskonius pagal skonį ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Iš įdarytų kopūstų suformuokite bet kokią formą ir užpilkite juos padažu. Indą pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę 1,5 valandos.
Kategorijos