Tinginių įdaryti kopūstai padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Tinginių įdaryti kopūstai padaže

Šis receptas puikiai tinka tiems, kurie pavargo nuo kotletų ir dešrelių. Vaikams taip pat patinka valgyti minkštus ir skanius įdarytus kopūstus su sultingu padažu.
Gaminimo laikas
119 min.
Laikas virtuvėje
23 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Tinginių įdaryti kopūstai padaže Žingsnis 1
Sumalkite mėsą į maltinukus arba naudokite paruoštus maltinukus. Ryžius išvirkite iki pusiau išvirtų, kopūstus susmulkinkite blenderiu, keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas. Viską sumaišykite dubenyje.

Žingsnis 2

Į faršą įmuškite 2 kiaušinius, įberkite druskos, pipirų, sudėkite sausą česnaką ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Paruoškite padažą. Į vandenį supilkite pomidorų pastą, pieną, prieskonius pagal skonį ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Iš įdarytų kopūstų suformuokite bet kokią formą ir užpilkite juos padažu. Indą pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę 1,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos