Publikavimo data: 2025-08-18
Tinginių įdaryti kopūstai per 40 minučių
Įdaryti kopūstai yra labai skanus patiekalas, bet asmeniškai aš nemėgstu vargti ir vynioti maltos mėsos į lakštus.
Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite mažais kubeliais ir virkite su ryžiais 10 minučių. Mėsą sumalkite į maltinukus kartu su svogūnu (geriau sumalkite ir jį) ir sumaišykite dubenyje: maltinukus su svogūnu, kopūstais, ryžiais, kiaušiniais ir druska bei pipirais pagal skonį.
Žingsnis 2
Suformuokite kotletus. Dalį jų iškepu iš karto, o dalį užšaldau. Iš tokio kiekio ingredientų gavau 17 kotletų.
Žingsnis 3
Pakepinkite morkas su pomidorų pasta ir įpilkite šiek tiek vandens. Ant viršaus sudėkite įdarytus kopūstus ir kepkite 15 minučių, retkarčiais apversdami. Šis gardus patiekalas paruoštas!
Kategorijos