Tinginių įdaryti kopūstai pitos duonoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Tinginių įdaryti kopūstai pitos duonoje

Orkaitėje kepti lavašu įdaryti kopūstai yra neįprastas ir skanus patiekalas, kurį sudaro malta kiauliena, baltagūžiai kopūstai, svogūnai, morkos, ryžiai, augalinis aliejus, lavašas su kečupu, sūriu, druska ir maltais juodaisiais pipirais pagal skonį. Šiuo patiekalu per vakarienę ar pietus galima pavaišinti visą šeimą, nes jame vienu metu dera ir garnyras, ir mėsa.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Tinginių įdaryti kopūstai pitos duonoje Žingsnis 1
Nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite svogūną nedideliais gabalėliais. Nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite morkas stambia tarka. Susmulkintus ingredientus kepkite saulėgrąžų aliejuje apie 7-10 minučių. Kitoje keptuvėje 10 minučių pakepinkite maltą mėsą.

Žingsnis 2

Tinginių įdaryti kopūstai pitos duonoje Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite faršą, ryžius ir keptas daržoves. Pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų ir druskos. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Tinginių įdaryti kopūstai pitos duonoje Žingsnis 3
Paruoštą įdarą dėkite ant pitos ir susukite į ritinėlį. Tą patį padarykite su kiekvienu pitos lakštu. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Paruoštus suktinukus sudėkite ant kepimo skardos, aptepkite kečupu ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos