Publikavimo data: 2025-08-17
Tinginių įdaryti kopūstai su džiūvėsėliais orkaitėje
Tai tokie neįprasti, bet labai skanūs įdaryti kopūstai, kuriuos vieną kartą išvirę gaminsite tik taip.
Žingsnis 1
Susmulkinkite arba supjaustykite kopūstus nedideliais gabalėliais. Įmeskite į verdantį vandenį ir virkite 5 minutes, kol suminkštės. Tada nukoškite visą vandenį ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 2
Ryžius nuplaukite ir virkite 10 minučių. Nusausinkite ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 3
Į maltą mėsą įmuškite 2 kiaušinius, suberkite prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Tada sudėkite smulkiai sutarkuotas morkas, svogūnus, kopūstus ir ryžius. Maišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Suformuokite rutuliukus, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir sudėkite ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo skardos.
Žingsnis 6
Paruoškite padažą.
Sumaišykite grietinę, pomidorų pastą, druską ir pipirus.
Žingsnis 7
Kiekvieną rutuliuką aptepkite padažu. Į likusį padažą įpilkite šiek tiek vandens ir supilkite ant kepimo skardos dugno. Kepkite 180°-200° orkaitėje apie 45 minutes, kol iškeps.
Kategorijos