Tinginių įdaryti kopūstai su hopli-suneli pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Tinginių įdaryti kopūstai su hopli-suneli

Tinginius įdarytus kopūstus kepdavau orkaitėje, bet pažįstamas pasidalijo tokių įdarytų kopūstų keptuvėje receptu. Dabar juos gaminsiu tik tokiu būdu, o receptu pasidalysiu su jumis.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Smulkiai supjaustykite 1 svogūną. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Pakepinkite svogūnus ir morkas, kol suminkštės, ir perkelkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Tinginių įdaryti kopūstai su hopli-suneli Žingsnis 2
Tuo pačiu metu smulkiai supjaustykite kopūstus. Pagardinkite kopūstus 1 valgomuoju šaukštu druskos ir maišykite, kol kopūstai pradės leisti sultis.

Žingsnis 3

Tinginių įdaryti kopūstai su hopli-suneli Žingsnis 3
Antrąjį svogūną susmulkinkite blenderiu. Sudėkite svogūną į kopūstus.

Žingsnis 4

Tinginių įdaryti kopūstai su hopli-suneli Žingsnis 4
Nuplaukite žalius ryžius ir suberkite juos į kopūstus. Įdėkite 1 kiaušinį, maltą mėsą, 1 arbatinį šaukštelį hopli-suneli, šviežiai maltų juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Tinginių įdaryti kopūstai su hopli-suneli Žingsnis 5
Iš maltos mėsos suformuokite maždaug vienodo dydžio rutuliukus. Į gilią keptuvę įdėkite įdarytus kopūstus.

Žingsnis 6

Tinginių įdaryti kopūstai su hopli-suneli Žingsnis 6
Ant jų uždėkite svogūnų ir morkų kepsnius.

Žingsnis 7

Tinginių įdaryti kopūstai su hopli-suneli Žingsnis 7
Įjunkite ugnį ir supilkite įdarytus kopūstus su pomidorų tyre. Tada supilkite 500 ml verdančio vandens, įberkite druskos, pipirų, paprikos ir lauro lapą.

Žingsnis 8

Sumažinkite kaitrą, uždenkite dangčiu ir troškinkite lygiai 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos