Publikavimo data: 2025-08-18
Tinginių įdaryti kopūstai su raugintais kopūstais kepimo skardoje
Įdaryti kopūstai - daugelyje pasaulio virtuvių žinomas patiekalas. Jį sudaro maltos daržovės arba mėsa, įvyniota į kopūstų arba vynuogių lapus. Yra ir paprastesnė versija, vadinama tinginiu įdarytu kopūstu. Paprastai tokio tipo kopūstai kepami katile arba orkaitėje.
Žingsnis 1
Ryžius virkite, kol jie bus pusiau išvirę. Sumaišykite morkas, virtus ryžius, raugintus kopūstus, druską, pipirus ir ciberžolę. Padažui sumaišykite pomidorų pastą, grietinę, papriką ir vandenį.
Žingsnis 2
Drėgnomis rankomis suformuokite ovalo formos kopūstus ir sudėkite juos į aliejumi pateptą kepimo skardą šiek tiek vienas nuo kito. Užpilkite padažu ir pašaukite į orkaitę maždaug 60 minučių.
Kategorijos