Tinginių įdaryti kopūstai su raugintais kopūstais kepimo skardoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Tinginių įdaryti kopūstai su raugintais kopūstais kepimo skardoje

Įdaryti kopūstai - daugelyje pasaulio virtuvių žinomas patiekalas. Jį sudaro maltos daržovės arba mėsa, įvyniota į kopūstų arba vynuogių lapus. Yra ir paprastesnė versija, vadinama tinginiu įdarytu kopūstu. Paprastai tokio tipo kopūstai kepami katile arba orkaitėje.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Tinginių įdaryti kopūstai su raugintais kopūstais kepimo skardoje Žingsnis 1
Ryžius virkite, kol jie bus pusiau išvirę. Sumaišykite morkas, virtus ryžius, raugintus kopūstus, druską, pipirus ir ciberžolę. Padažui sumaišykite pomidorų pastą, grietinę, papriką ir vandenį.

Žingsnis 2

Tinginių įdaryti kopūstai su raugintais kopūstais kepimo skardoje Žingsnis 2
Drėgnomis rankomis suformuokite ovalo formos kopūstus ir sudėkite juos į aliejumi pateptą kepimo skardą šiek tiek vienas nuo kito. Užpilkite padažu ir pašaukite į orkaitę maždaug 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos