Tinginių įdaryti kopūstai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Tinginių įdaryti kopūstai su sūriu

Šį receptą sužinojau lankydamasi Boriskino kaime Tatarstane. Jis tinka užimtoms namų šeimininkėms. Puikus receptas pietums ir vakarienei. Ir jūsų svečiams jis patiks.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tinginių įdaryti kopūstai su sūriu Žingsnis 1
Kopūstus susmulkinkite, pasūdykite ir sutrinkite, kad suminkštėtų. Ryžius nuplaukite, svogūną supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Tinginių įdaryti kopūstai su sūriu Žingsnis 2
Sumaišykite kopūstus, ryžius, maltą mėsą, svogūnus ir kiaušinius, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Tinginių įdaryti kopūstai su sūriu Žingsnis 3
Augaliniu aliejumi patepkite aukštą kepimo skardą. Suformuokite iš mišinio rutuliukus ir sudėkite į kepimo skardą. Ant viršaus uždėkite po griežinėlį pomidoro. Išdėlioję supilkite į kepimo skardą 200-250 ml vandens ir pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę 30 minučių. Jei norite, likus 5 minutėms iki kepimo patiekalą galite apibarstyti tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos