Publikavimo data: 2024-06-16
Tinginių įdaryti kopūstai su sūriu
Šį receptą sužinojau lankydamasi Boriskino kaime Tatarstane. Jis tinka užimtoms namų šeimininkėms. Puikus receptas pietums ir vakarienei. Ir jūsų svečiams jis patiks.
Žingsnis 1
Kopūstus susmulkinkite, pasūdykite ir sutrinkite, kad suminkštėtų. Ryžius nuplaukite, svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Sumaišykite kopūstus, ryžius, maltą mėsą, svogūnus ir kiaušinius, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Augaliniu aliejumi patepkite aukštą kepimo skardą. Suformuokite iš mišinio rutuliukus ir sudėkite į kepimo skardą. Ant viršaus uždėkite po griežinėlį pomidoro. Išdėlioję supilkite į kepimo skardą 200-250 ml vandens ir pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę 30 minučių. Jei norite, likus 5 minutėms iki kepimo patiekalą galite apibarstyti tarkuotu sūriu.
Kategorijos