Publikavimo data: 2025-08-20
Tinginių įdaryti kopūstai su žiediniais kopūstais
Yra puiki alternatyva klasikiniam įdarytų kopūstų paruošimui. Jie vadinami tinginiais kopūstais, nes jiems paruošti reikia mažiau laiko. Paprastai tinginiai kopūstai verdami keptuvėje, puode arba orkaitėje. Yra daugybė tinginių įdarytų kopūstų receptų, vienas iš pagrindinių skirtumų - pagaminto patiekalo tipas, nes įdaryti kopūstai gali būti ir košės, ir kotletų pavidalo.
Žingsnis 1
Svogūną, česnaką ir vištienos filė sumalkite mėsmale. Virtus kopūstus taip pat sumalkite mėsmale ir sudėkite į vištienos faršą. Į likusius ingredientus suberkite virtus ryžius ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Norėdami paruošti padažą, į įkaitintą keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto ir tarkuotus pomidorus. Kepkite juos, kol iškeps.
Žingsnis 3
Į dubenį įpilkite 30 ml šalto vandens, suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Į pomidorus įpilkite dar 50 ml vandens, druskos ir cukraus. Tada suformuokite tinginį įdarytą kopūstą, perkelkite į keptuvę su padažu, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių.
Kategorijos