Tinginių įdaryti kopūstai su žiediniais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Tinginių įdaryti kopūstai su žiediniais kopūstais

Yra puiki alternatyva klasikiniam įdarytų kopūstų paruošimui. Jie vadinami tinginiais kopūstais, nes jiems paruošti reikia mažiau laiko. Paprastai tinginiai kopūstai verdami keptuvėje, puode arba orkaitėje. Yra daugybė tinginių įdarytų kopūstų receptų, vienas iš pagrindinių skirtumų - pagaminto patiekalo tipas, nes įdaryti kopūstai gali būti ir košės, ir kotletų pavidalo.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Tinginių įdaryti kopūstai su žiediniais kopūstais Žingsnis 1
Svogūną, česnaką ir vištienos filė sumalkite mėsmale. Virtus kopūstus taip pat sumalkite mėsmale ir sudėkite į vištienos faršą. Į likusius ingredientus suberkite virtus ryžius ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Tinginių įdaryti kopūstai su žiediniais kopūstais Žingsnis 2
Norėdami paruošti padažą, į įkaitintą keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto ir tarkuotus pomidorus. Kepkite juos, kol iškeps.

Žingsnis 3

Tinginių įdaryti kopūstai su žiediniais kopūstais Žingsnis 3
Į dubenį įpilkite 30 ml šalto vandens, suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Į pomidorus įpilkite dar 50 ml vandens, druskos ir cukraus. Tada suformuokite tinginį įdarytą kopūstą, perkelkite į keptuvę su padažu, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos