Publikavimo data: 2025-08-18
Tinginių koldūnai pagal Zhannet
Šiuo receptu pasidalijo mano mama, pasirinkau šį receptą, nes jį greitai ir lengvai paruošti. Varenikus galima valgyti ne tik pusryčiams, bet jie puikiai tinka ir pietums ar vakarienei.
Žingsnis 1
Varškę sumaišykite su kiaušiniu, suberkite druską, cukrų, gerai išmaišykite, suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Tešla turi būti elastinga, nelipti prie rankų ir gerai pjaustyti.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite į dešreles ir supjaustykite juostelėmis arba apskritimais. Į puodą įpilkite vandens, o kai vanduo užvirs, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus, kad koldūnai nesuliptų. Sudėkite koldūnus ir virkite, kol suminkštės.
Kategorijos