Tinginių koldūnai pagal Zhannet pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Tinginių koldūnai pagal Zhannet

Šiuo receptu pasidalijo mano mama, pasirinkau šį receptą, nes jį greitai ir lengvai paruošti. Varenikus galima valgyti ne tik pusryčiams, bet jie puikiai tinka ir pietums ar vakarienei.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
235 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.42/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Varškę sumaišykite su kiaušiniu, suberkite druską, cukrų, gerai išmaišykite, suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Tešla turi būti elastinga, nelipti prie rankų ir gerai pjaustyti.

Žingsnis 2

Tinginių koldūnai pagal Zhannet Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite į dešreles ir supjaustykite juostelėmis arba apskritimais. Į puodą įpilkite vandens, o kai vanduo užvirs, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus, kad koldūnai nesuliptų. Sudėkite koldūnus ir virkite, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, koldūnai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas kopūstai, sezonas morkos, sezonas česnakai, receptų knyga, vakarienė su kopūstais, koldūnai su kiaušiniu

Kategorijos