Publikavimo data: 2024-06-22
Tinginių lazanija su makaronais
Patiekalas gaunasi gana sunkus, skanus, aromatingas, vaikystėje jį man gamindavo tėtis, o dabar šiuo receptu dalinuosi su jumis!
Žingsnis 1
Į keptuvę įpilkite šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ir ištirpinkite gabalėlį sviesto, sudėkite maltą mėsą, pakepinkite, sudėkite svogūną, po maždaug 5 minučių įberkite druskos, pipirų ir česnako. Toliau kepkite, kol išgaruos visa drėgmė.
Žingsnis 2
Kai išgaruoja, sudėkite pomidorus su jų sultimis ir bazilikus, išmaišykite ir palikite 10 minučių uždengę dangčiu.
Žingsnis 3
Sultinio kubelius praskieskite 3 puodeliais karšto vandens. Po 10 minučių nuimkite puodo dangtį, supilkite į jį karštą sultinį, sudėkite išvirtus makaronus. Išmaišykite ir vėl palikite 10 minučių po dangčiu. Supilkite grietinėlę, išmaišykite ir palikite dar 3 minutes. Nukelkite nuo ugnies, suberkite sūrį ir palaukite, kol jis išsilydys.
Kategorijos