Publikavimo data: 2025-08-18
Tinginys Mantas
Receptas manti mėgėjams. Greitai paruošiamas skanus ir mėgstamas patiekalas.
Žingsnis 1
Padarykite tešlą, tam paimkite gilų dubenį, supilkite miltus, įpilkite 2 šaukštus aliejaus ir supilkite verdantį vandenį, gerai išmaišykite. Tada įmušame 1 vištos kiaušinį, įberiame druskos ir užminkome tešlą.
Žingsnis 2
Įdarui augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas, troškinkite apie 5 minutes, įmaišykite 2 šaukštus grietinės, druskos, džiovintų česnakų ir pipirų. Nuimkite nuo ugnies.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu.
Žingsnis 4
Ant viso paviršiaus paskleiskite maltą mėsą (vištieną), pabarstykite druska ir pipirais. Susukite į ritinį.
Žingsnis 5
Supjaustykite maždaug 6-7 cm ilgio gabalėliais.
Žingsnis 6
Sudėkite į keptuvę vertikaliai ant daržovių, įpilkite vandens, kad apsemtų pusę manų, ir troškinkite uždengę uždengtu dangčiu 30 minučių.
Kategorijos