Publikavimo data: 2025-08-20
Tingus įdarytas kopūstas su avižų dribsniais
Tinginių įdaryti kopūstai yra puiki alternatyva klasikiniams įdarytiems kopūstams. Įdarytus kopūstus sudaro trys pagrindiniai ingredientai: kopūstai, mėsa ir ryžiai. Tingus įdarytus kopūstus galima patiekti originaliai, pavyzdžiui, pagaminti juos ežiukų arba apvalių kotletų su padažu pavidalo. Tinginių įdaryti kopūstai su avižiniais dribsniais yra skanus ir sotus patiekalas, kuris patiks visai šeimai.
Žingsnis 1
Į paruoštą maltą mėsą suberkite smulkiai supjaustytas žoleles. Sudėkite avižinius dribsnius, druską, pipirus, kiaušinius ir viską gerai išmaišykite. Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę, kečupą ir vandenį.
Žingsnis 2
Šlapiomis rankomis iš maltos mėsos ir daržovių suformuokite nedidelius bet kokios formos kotletukus ir kepkite keptuvėje su aliejumi maždaug po 4 minutes iš kiekvienos pusės. Kai kotletukai iškeps, užpilkite juos padažu ir 20 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
Kategorijos