Tingus įdarytas kopūstas su avižų dribsniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Tingus įdarytas kopūstas su avižų dribsniais

Tinginių įdaryti kopūstai yra puiki alternatyva klasikiniams įdarytiems kopūstams. Įdarytus kopūstus sudaro trys pagrindiniai ingredientai: kopūstai, mėsa ir ryžiai. Tingus įdarytus kopūstus galima patiekti originaliai, pavyzdžiui, pagaminti juos ežiukų arba apvalių kotletų su padažu pavidalo. Tinginių įdaryti kopūstai su avižiniais dribsniais yra skanus ir sotus patiekalas, kuris patiks visai šeimai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Tingus įdarytas kopūstas su avižų dribsniais Žingsnis 1
Į paruoštą maltą mėsą suberkite smulkiai supjaustytas žoleles. Sudėkite avižinius dribsnius, druską, pipirus, kiaušinius ir viską gerai išmaišykite. Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę, kečupą ir vandenį.

Žingsnis 2

Tingus įdarytas kopūstas su avižų dribsniais Žingsnis 2
Šlapiomis rankomis iš maltos mėsos ir daržovių suformuokite nedidelius bet kokios formos kotletukus ir kepkite keptuvėje su aliejumi maždaug po 4 minutes iš kiekvienos pusės. Kai kotletukai iškeps, užpilkite juos padažu ir 20 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos