Publikavimo data: 2025-08-18
Tingus įdarytas kopūstas su Pekino kopūstais
XX a. Rusijoje buvo išrasti tinginiai su Pekino kopūstais. Juos sugalvojo virėjas, kuris neturėjo laiko paruošti užsakymą visiems savo svečiams. Tada jis sumaišė visus ingredientus, padarė kotletus ir juos iškepė. Patiekė svečiams ir jiems jie labai patiko. Nuo to laiko tinginiai kopūstai paplito po visą pasaulį. Juos labai pamėgo namų šeimininkės dėl greito paruošimo ir dėl to, kad jie gaunasi nepaprastai skanūs ir sveiki.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Giliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą su svogūnais, ryžiais. Įmuškite kiaušinį ir įberkite prieskonių. Viską gerai išmaišykite. Susmulkinkite Pekino kopūstus ir pridėkite prie maltos mėsos. Šlapiomis rankomis suformuokite kotletukus.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje kepkite kotletus iš dviejų pusių po kelias minutes. Tada įdarytus kopūstus sudėkite į kepimo indą. Užpilkite sultiniu, sumaišytu su pomidorų pasta ir prieskoniais, ir 40 min. pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę.
Kategorijos