Tingus įdarytas kopūstas su Pekino kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Tingus įdarytas kopūstas su Pekino kopūstais

XX a. Rusijoje buvo išrasti tinginiai su Pekino kopūstais. Juos sugalvojo virėjas, kuris neturėjo laiko paruošti užsakymą visiems savo svečiams. Tada jis sumaišė visus ingredientus, padarė kotletus ir juos iškepė. Patiekė svečiams ir jiems jie labai patiko. Nuo to laiko tinginiai kopūstai paplito po visą pasaulį. Juos labai pamėgo namų šeimininkės dėl greito paruošimo ir dėl to, kad jie gaunasi nepaprastai skanūs ir sveiki.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Tingus įdarytas kopūstas su Pekino kopūstais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Giliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą su svogūnais, ryžiais. Įmuškite kiaušinį ir įberkite prieskonių. Viską gerai išmaišykite. Susmulkinkite Pekino kopūstus ir pridėkite prie maltos mėsos. Šlapiomis rankomis suformuokite kotletukus.

Žingsnis 2

Tingus įdarytas kopūstas su Pekino kopūstais Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje kepkite kotletus iš dviejų pusių po kelias minutes. Tada įdarytus kopūstus sudėkite į kepimo indą. Užpilkite sultiniu, sumaišytu su pomidorų pasta ir prieskoniais, ir 40 min. pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos