Tingus įdarytas kopūstas su Provanso žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Tingus įdarytas kopūstas su Provanso žolelėmis

Sunkumų gaminant įdarytus kopūstus nekyla, tačiau tai yra daug laiko reikalaujantis procesas. Nežinia, kas sugalvojo "paprastus" kopūstus paversti "tinginių" kopūstais, tačiau dabar abi šio patiekalo versijos yra vienodai populiarios. Tinginių įdaryti kopūstai - tai visi ingredientai: kopūstai, ryžiai ir malta mėsa, sumaišyti tarpusavyje ir kepti kaip kotletai arba kepti grietinės ir pomidorų padaže.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Tingus įdarytas kopūstas su Provanso žolelėmis Žingsnis 1
Kopūstus sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Tingus įdarytas kopūstas su Provanso žolelėmis Žingsnis 2
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, svogūnus ir morkas pakepinkite augaliniame aliejuje. Išvirusius ryžius, keptas daržoves, pipirus ir druską sudėkite į indą.

Žingsnis 3

Tingus įdarytas kopūstas su Provanso žolelėmis Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą ir bulves, tarkuotas smulkia tarka (kad pagamintumėte įdarytus kopūstus), kopūstus, viską išmaišykite.

Žingsnis 4

Tingus įdarytas kopūstas su Provanso žolelėmis Žingsnis 4
Sudėkite Provanso žoleles.

Žingsnis 5

Tingus įdarytas kopūstas su Provanso žolelėmis Žingsnis 5
Suformuokite įdarytus kopūstus ir iš abiejų pusių apkepkite įkaitintoje keptuvėje.

Žingsnis 6

Tingus įdarytas kopūstas su Provanso žolelėmis Žingsnis 6
Sumaišykite grietinėlės padažą su pomidorų pasta bei vandeniu ir viską supilkite į įdarytus kopūstus. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos