Publikavimo data: 2025-08-18
Tingus įdarytas kopūstas su Provanso žolelėmis
Sunkumų gaminant įdarytus kopūstus nekyla, tačiau tai yra daug laiko reikalaujantis procesas. Nežinia, kas sugalvojo "paprastus" kopūstus paversti "tinginių" kopūstais, tačiau dabar abi šio patiekalo versijos yra vienodai populiarios. Tinginių įdaryti kopūstai - tai visi ingredientai: kopūstai, ryžiai ir malta mėsa, sumaišyti tarpusavyje ir kepti kaip kotletai arba kepti grietinės ir pomidorų padaže.
Žingsnis 1
Kopūstus sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, svogūnus ir morkas pakepinkite augaliniame aliejuje. Išvirusius ryžius, keptas daržoves, pipirus ir druską sudėkite į indą.
Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą ir bulves, tarkuotas smulkia tarka (kad pagamintumėte įdarytus kopūstus), kopūstus, viską išmaišykite.
Žingsnis 4
Sudėkite Provanso žoleles.
Žingsnis 5
Suformuokite įdarytus kopūstus ir iš abiejų pusių apkepkite įkaitintoje keptuvėje.
Žingsnis 6
Sumaišykite grietinėlės padažą su pomidorų pasta bei vandeniu ir viską supilkite į įdarytus kopūstus. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 15-20 minučių.
Kategorijos