Publikavimo data: 2025-08-20
Tingūs koldūnai iš trijų ingredientų
Greitai ir lengvai paruošiamas patiekalas.
Žingsnis 1
Į varškę įmuškite kiaušinio trynį, suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Aš naudojau sausą varškę, jei jūsų varškė drėgnesnė, galite įberti šiek tiek daugiau miltų.
Žingsnis 2
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Supjaustykite į kelias dalis ir suformuokite maždaug vienodo skersmens (2-3 cm) dešreles.
Žingsnis 3
Peiliu supjaustykite vienodais gabalėliais (maždaug 2 cm). Jei pjaustant tešla prilimpa prie peilio, pabarstykite peilį miltais.
Žingsnis 4
Koldūnus virkite verdančiame vandenyje 2-3 minutes, priklausomai nuo koldūnų dydžio.
Kategorijos