Tingūs koldūnai iš trijų ingredientų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Tingūs koldūnai iš trijų ingredientų

Greitai ir lengvai paruošiamas patiekalas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Tingūs koldūnai iš trijų ingredientų Žingsnis 1
Į varškę įmuškite kiaušinio trynį, suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Aš naudojau sausą varškę, jei jūsų varškė drėgnesnė, galite įberti šiek tiek daugiau miltų.

Žingsnis 2

Tingūs koldūnai iš trijų ingredientų Žingsnis 2
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Supjaustykite į kelias dalis ir suformuokite maždaug vienodo skersmens (2-3 cm) dešreles.

Žingsnis 3

Tingūs koldūnai iš trijų ingredientų Žingsnis 3
Peiliu supjaustykite vienodais gabalėliais (maždaug 2 cm). Jei pjaustant tešla prilimpa prie peilio, pabarstykite peilį miltais.

Žingsnis 4

Tingūs koldūnai iš trijų ingredientų Žingsnis 4
Koldūnus virkite verdančiame vandenyje 2-3 minutes, priklausomai nuo koldūnų dydžio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, koldūnai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas kopūstai, sezonas morkos, sezonas česnakai, receptų knyga, vakarienė su kopūstais, koldūnai su kiaušiniu

Kategorijos