Tingūs koldūnai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Tingūs koldūnai su malta mėsa

Puiki visų mėgstamų koldūnų alternatyva. Greitai paruošti, dar greičiau suvalgomi.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
235 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Tingūs koldūnai su malta mėsa Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną.

Žingsnis 2

Tingūs koldūnai su malta mėsa Žingsnis 2
Pagardinkite faršą druska ir pipirais. Viską sumaišykite.

Žingsnis 3

Tingūs koldūnai su malta mėsa Žingsnis 3
Šiam patiekalui skirtą tešlą galima naudoti kaip koldūnams. Tešlą iškočiokite 0,4 cm storio sluoksniu.

Žingsnis 4

Tingūs koldūnai su malta mėsa Žingsnis 4
Ant tešlos dėkite maltos mėsos ir tolygiai paskirstykite po visą tešlą.

Žingsnis 5

Tingūs koldūnai su malta mėsa Žingsnis 5
Susukite plokštelę į ritinį.

Žingsnis 6

Tingūs koldūnai su malta mėsa Žingsnis 6
Supjaustykite vyniotinį 2-3 cm pločio riekelėmis.

Žingsnis 7

Tingūs koldūnai su malta mėsa Žingsnis 7
Sudėkite gabalėlius į puodą, palikdami tarp jų nedidelį tarpą.

Žingsnis 8

Tingūs koldūnai su malta mėsa Žingsnis 8
Į puodą įpilkite tiek vandens, kad apsemtų gabalėlius. Viską pasūdykite ir užvirę virkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos