Publikavimo data: 2025-08-19
Tingūs koldūnai su malta mėsa
Puiki visų mėgstamų koldūnų alternatyva. Greitai paruošti, dar greičiau suvalgomi.
Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną.
Žingsnis 2
Pagardinkite faršą druska ir pipirais. Viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Šiam patiekalui skirtą tešlą galima naudoti kaip koldūnams. Tešlą iškočiokite 0,4 cm storio sluoksniu.
Žingsnis 4
Ant tešlos dėkite maltos mėsos ir tolygiai paskirstykite po visą tešlą.
Žingsnis 5
Susukite plokštelę į ritinį.
Žingsnis 6
Supjaustykite vyniotinį 2-3 cm pločio riekelėmis.
Žingsnis 7
Sudėkite gabalėlius į puodą, palikdami tarp jų nedidelį tarpą.
Žingsnis 8
Į puodą įpilkite tiek vandens, kad apsemtų gabalėlius. Viską pasūdykite ir užvirę virkite 15 minučių.
Kategorijos