Tingus patinas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Tingus patinas

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tingus patinas Žingsnis 1
4 kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir druską plakite plaktuvu arba mikseriu, kol cukrus ištirps ir susidarys putos.

Žingsnis 2

Tingus patinas Žingsnis 2
Į mišinį supilkite grietinę ir kruopščiai išmaišykite ingredientus šluotele arba maišytuvu.

Žingsnis 3

Tingus patinas Žingsnis 3
Į dubenį suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius ir užminkykite tešlą. Tešla neturi būti skysta. Jei reikia, įberkite šiek tiek daugiau miltų.

Žingsnis 4

Tingus patinas Žingsnis 4
Kitame giliame dubenyje mikseriu arba plaktuvu sumaišykite kiaušinį, cukrų, vanilinį cukrų, žiupsnelį druskos ir varškę.

Žingsnis 5

Tingus patinas Žingsnis 5
Ištepkite formą trupučiu augalinio aliejaus. Atsargiai sudėkite tešlą ant formos dugno, suformuodami apvadą ir ertmę įdarui.

Žingsnis 6

Tingus patinas Žingsnis 6
Varškės įdarą atsargiai paskirstykite ant tešlos.

Žingsnis 7

Tingus patinas Žingsnis 7
Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę 40 minučių. Paruoštą desertą atvėsinkite ir tik tada išimkite iš formos. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos