Publikavimo data: 2024-05-12
Tingus patinas
Žingsnis 1
4 kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir druską plakite plaktuvu arba mikseriu, kol cukrus ištirps ir susidarys putos.
Žingsnis 2
Į mišinį supilkite grietinę ir kruopščiai išmaišykite ingredientus šluotele arba maišytuvu.
Žingsnis 3
Į dubenį suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius ir užminkykite tešlą. Tešla neturi būti skysta. Jei reikia, įberkite šiek tiek daugiau miltų.
Žingsnis 4
Kitame giliame dubenyje mikseriu arba plaktuvu sumaišykite kiaušinį, cukrų, vanilinį cukrų, žiupsnelį druskos ir varškę.
Žingsnis 5
Ištepkite formą trupučiu augalinio aliejaus. Atsargiai sudėkite tešlą ant formos dugno, suformuodami apvadą ir ertmę įdarui.
Žingsnis 6
Varškės įdarą atsargiai paskirstykite ant tešlos.
Žingsnis 7
Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę 40 minučių. Paruoštą desertą atvėsinkite ir tik tada išimkite iš formos. Gero apetito!
Kategorijos