Tingus vištienos krūtinėlės pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Tingus vištienos krūtinėlės pyragas

Tingus pyragas su vištienos krūtinėle - tai patiekalas tiems, kurie nemėgsta valandų valandas stovėti prie viryklės. Tačiau vis tiek mėgsta kepti, ypač su mėsos ar sotiais įdarais. Tai puikus užkandis, pusryčiai ir net vakarienė. O dėl nesudėtingo recepto jį pagaminti gali net moksleivis. Pasiimkite jį į rankas ir visada turėsite budintį patiekalą, jei turėsite labai mažai laiko ir reikės ką nors iškepti.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tingus vištienos krūtinėlės pyragas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Kiaušinius nulupkite nuo lukštų. Mėsą ir kiaušinius supjaustykite kubeliais, smulkiai sukapokite žoleles ir viską sumaišykite su pakepintais svogūnais. Į mišinį įberkite pipirų ir druskos, ir įdaras paruoštas.

Žingsnis 2

Tingus vištienos krūtinėlės pyragas Žingsnis 2
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų, sviestą, grietinę ir gerai išmaišykite. Į mišinį suberkite miltus ir kepimo miltelius ir išminkykite iki vientisos masės. Tešla turi būti skysta, panaši į blynų ar blynelių.

Žingsnis 3

Tingus vištienos krūtinėlės pyragas Žingsnis 3
Formą išklokite pergamentiniu popieriumi, patepkite saulėgrąžų aliejumi, supilkite pusę tešlos į formą ir tolygiai paskirstykite ant dugno. Ant tešlos plonu sluoksniu užtepkite įdaro, užpildykite likusiu įdaru ir išlyginkite viršutinį sluoksnį. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros ir kepkite, kol iškeps, apie 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos