Publikavimo data: 2024-03-30
Tofu ir pomidorų omletas
Tofu omletas su daržovėmis puikiai tinka veganams ir vegetarams. Jis ruošiamas be kiaušinių, bet dėl geltonos spalvos ir tofu tekstūros, kepto su daržovėmis ir prieskoniais, atrodo kaip įprastas omletas. Tofu laikomas dietiniu produktu, jis yra baltymų, geležies šaltinis.
Žingsnis 1
Pradėkite kepti daržoves. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 1 šaukštelį augalinio aliejaus. Sudėkite smulkiai supjaustytą raudonąjį svogūną ir maišydami kepkite apie 4 minutes, kol suminkštės. Sudėkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles ir kepkite dar 1 minutę, kol jos taps kvapnios.
Žingsnis 2
Sumaišykite daržoves su tofu. Sudėkite tofu, ciberžolę, rūkytą papriką, maltą kalendrą į apkeptas daržoves ir maišydami kepkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite tofu ir pomidorus ir baigkite ruošti omletą. Į keptuvę su tofu ir daržovėmis sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus ir virkite 7-8 min. Jei daržovės nėra labai sultingos, galite įpilti 1-2 šaukštus vandens. Nukėlę nuo ugnies, pagal skonį įberkite druskos ir maltų pipirų. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos