Tofu su daržovėmis ir sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Tofu su daržovėmis ir sojų padažu

Tofu su daržovėmis yra populiarus kinų virtuvės receptas. Sojos sūris yra minkštos ir elastingos tekstūros, jį patogu valgyti lazdelėmis. Pats tofu neturi ryškaus skonio ir gerai sugeria padažų ir prieskonių, su kuriais patiekiamas, skonį. Norint sustiprinti skonį, jį galima marinuoti sojų padaže.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Tofu su daržovėmis ir sojų padažu Žingsnis 1
Toliau maišydami kepkite daržoves. Į įkaitintą keptuvę supilkite sezamų aliejų ir pakepinkite imbierą bei česnaką, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 2

Tofu su daržovėmis ir sojų padažu Žingsnis 2
Paruoškite tofu, paprikas ir pupeles. Į keptuvę, kurioje kepė imbieras ir česnakas, sudėkite tofu ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 5 minutes, atsargiai apversdami. Į tą pačią keptuvę sudėkite paprikas ir pupeles ir kepkite 2 minutes, apšlakstydami sojų padažu. Jei reikia, įpilkite dar šiek tiek aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos