Publikavimo data: 2024-04-03
Tofu su daržovėmis ir sojų padažu
Tofu su daržovėmis yra populiarus kinų virtuvės receptas. Sojos sūris yra minkštos ir elastingos tekstūros, jį patogu valgyti lazdelėmis. Pats tofu neturi ryškaus skonio ir gerai sugeria padažų ir prieskonių, su kuriais patiekiamas, skonį. Norint sustiprinti skonį, jį galima marinuoti sojų padaže.
Žingsnis 1
Toliau maišydami kepkite daržoves. Į įkaitintą keptuvę supilkite sezamų aliejų ir pakepinkite imbierą bei česnaką, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 2
Paruoškite tofu, paprikas ir pupeles. Į keptuvę, kurioje kepė imbieras ir česnakas, sudėkite tofu ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 5 minutes, atsargiai apversdami. Į tą pačią keptuvę sudėkite paprikas ir pupeles ir kepkite 2 minutes, apšlakstydami sojų padažu. Jei reikia, įpilkite dar šiek tiek aliejaus.
Kategorijos