Tortas fondantas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Tortas fondantas

Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
316 kcal.
Angliavandeniai
83 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tortas fondantas Žingsnis 1
Ištirpinkite zefyrą. Sudėkite zefyrą į gilų dubenį, supilkite citrinos sultis ir vandenį ir 60 sekundžių kaitinkite mikrobangų krosnelėje. Minkštą zefyrą gerai išmaišykite šaukštu.

Žingsnis 2

Tortas fondantas Žingsnis 2
Išminkykite mastiką. Į suminkštėjusį zefyrą suberkite pusę cukraus pudros ir krakmolą. Pirmiausia išmaišykite šaukštu, tada pabarstykite darbo paviršių likusiu cukraus pudra, sudėkite ant jo masę ir rankomis minkykite kaip tešlą. Paruoštas glaistas turi būti elastingas, minkštas ir nelipti prie rankų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos