Publikavimo data: 2025-08-19
Tortas "Grafo griuvėsiai" ant vanilinių pyragaičių
Ant mūsų šventinio stalo visada yra mūsų pačių pagamintų pyragų. O šiandien pasidalysiu su jumis klasikiniu ir labai paprastu "Earl's Ruins" receptu.
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite plutą. Atskirai išplakite kiaušinių baltymus ir atskirai trynius.
Žingsnis 2
Tada išplakite trynius su puse puodelio cukraus. Iš pradžių plakite lėtu greičiu, paskui pamažu greitį didinkite. Plakite, kol taps sodrūs ir putoti.
Žingsnis 3
Tada išplakite kiaušinių baltymus su puse puodelio cukraus. Pirmiausia išplakite baltymus, o kai mišinys taps stabilus, nedidelėmis porcijomis suberkite cukrų. Mišinys turi būti tirštas ir pastovus.
Žingsnis 4
Tada sumaišykite plaktą masę, suberkite druską, kepimo miltelius ir miltus. Švelniai išmaišykite.
Žingsnis 5
Tada kepimo formą ištepkite sviestu arba margarinu. Supilkite tešlą ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 30 minučių.
Žingsnis 6
Tada ištraukite pyragą ir atvėsinkite.
Žingsnis 7
Tuo tarpu paruoškite grietinėlę. Sumaišykite grietinę su 1 puodeliu cukraus. Maišykite, kol cukrus ištirps. Nupjaukite apatinį ploną sluoksnį nuo paruošto torto ir uždėkite jį kaip pagalvėlę mūsų tortui. Patepkite jį kremu.
Žingsnis 8
Tada likusį tortą supjaustykite atsitiktiniais kubeliais ir kiekvieną kubelį sudėkite į kremą, kad įsigertų. Tada ištraukite ir suformuokite tortą taip, kaip norite.
Žingsnis 9
Kai tortas visiškai iškeps, dar kartą aptepkite jį kremu.
Žingsnis 10
Tada vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą ir juo apliekite pyragą. Dėkite į šaldytuvą, kad išmirktų, geriausia per naktį.
Kategorijos