Publikavimo data: 2025-08-19
Tortas-salotos "Napoleonas" su žuvies konservais
Rusijoje yra tradicija ruošti daug įvairių patiekalų ir užkandžių Naujiesiems metams ant šventinio stalo. Norėdami nustebinti savo artimuosius, įprastas salotas su žuvies konservais pakeiskite neįprasta porcija. Salotos pyrago pavidalo, kurio plutelės pagamintos iš sluoksniuotos tešlos, bus tikra šventės puošmena.
Žingsnis 1
Siųskite tešlą kepti į orkaitę. Kepkite 15-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje, kol paruduos. Leiskite pyragaičiams atvėsti.
Žingsnis 2
Atskirai sutarkuokite sūrį, kiaušinius ir morkas stambia tarka.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Padėkite tešlą ant lėkštės ir tolygiai paskleiskite žuvies konservus, po to - svogūnus. Sluoksnį uždenkite tešlos plutele, aptepkite majonezu ir sudėkite kiaušinių sluoksnį, vėl uždenkite plutele. Kitą sluoksnį darykite iš morkų ir majonezo. Sluoksnį uždenkite tešla, aptepta majonezu, ir pabarstykite sūriu.
Žingsnis 4
Dėkite salotų pyragą į šaldytuvą, kad 20 minučių mirktų.
Žingsnis 5
Prieš patiekdami papuoškite salotų pyragą žaliaisiais svogūnais, supjaustykite porcijomis ir galite eiti.
Kategorijos