Publikavimo data: 2024-06-22
Torteliai su miško grybais
Skanus patiekalas iš Italijos. Paprastai tariant, itališki koldūnai. Juos labai paprasta paruošti ir jie jus pradžiugins neįprastu ingredientų deriniu. Juos galima patiekti su įvairiais padažais arba tiesiog su sultiniu ir gabalėliu sviesto. Naudokite sezoninius grybus.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Šakute sumaišykite persijotus miltus ir kiaušinius, išminkykite tešlą, jei ji lipni, įberkite daugiau miltų.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite pailsėti.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Šviežius arba atitirpintus grybus supjaustykite nedideliais kubeliais.
Žingsnis 4
Lengvai apkepkite įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Sudėkite svogūną ir česnaką ir palikite ant ugnies, kol iškeps.
Žingsnis 5
Gautą grybų mišinį atvėsinkite ir perkelkite į dubenį.
Žingsnis 6
Sumaišykite su varške ir parmezanu. Pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 7
Pusę tešlos labai plonai iškočiokite.
Žingsnis 8
Peiliu supjaustykite kvadratėliais.
Žingsnis 9
Paruoškite vokus. Tešla greitai džiūsta, todėl paskubėkite su įdaru. Šaukštu dėkite įdarą ant tešlos gabalėlių. Jei kraštai gerai nesulipsta, galite juos aptepti drėgnu šepetėliu. Juos galite susukti į trikampius.
Žingsnis 10
Paruoštus tortelius 7 minutes virkite pasūdytame vandenyje.
Kategorijos