Torto kremas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-10

Torto kremas receptas

Žodis "keksiukas" į kulinarinę leksiką atkeliavo iš Amerikos. Iš esmės tai yra paprastas mažas keksiukas, kuris kartais puošiamas kremu. Pagrindinė keksiukų kremo užduotis - būti atspariam kambario temperatūrai. Jis neturi tekėti ar keisti savo formos neatvėsęs. Idealus variantas, pasak konditerių, yra keksiukų kremas baltojo šokolado pagrindu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
557 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
42 g
Angliavandeniai
42 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Torto kremas receptas Žingsnis 1
Baltąjį šokoladą ištirpinkite iš anksto ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Paruoškite sviestą - iš šaldytuvo jį išimkite likus 1-2 valandoms iki gaminimo. Jis taip pat turėtų būti kambario temperatūros. Paruoškite maišytuvą.

Žingsnis 2

Torto kremas receptas Žingsnis 2
Ištirpinkite baltąjį šokoladą. Sudėkite jį į dubenėlį ir dėkite į mikrobangų krosnelę arba orkaitę. Tada atvėsinkite iki kambario temperatūros. 80 °C temperatūroje ištirpinkite šokoladą.

Žingsnis 3

Torto kremas receptas Žingsnis 3
Paruoškite kremo keksiukams. Dubenyje mikseriu išplakite suminkštintą sviestą, kol taps šviesus. Tada palaipsniui supilkite kondensuotą pieną ir toliau plakite mikseriu iki vientisos masės. Supilkite šokolado mišinį ir plakite dideliu greičiu. Paruoštą keksiukų kremą įdėkite į šaldytuvą 15 minučių. Kremą galite nuspalvinti specialiais maistiniais dažais ir jais papuošti keksiukus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos