Publikavimo data: 2024-01-10
Torto kremas receptas
Žodis "keksiukas" į kulinarinę leksiką atkeliavo iš Amerikos. Iš esmės tai yra paprastas mažas keksiukas, kuris kartais puošiamas kremu. Pagrindinė keksiukų kremo užduotis - būti atspariam kambario temperatūrai. Jis neturi tekėti ar keisti savo formos neatvėsęs. Idealus variantas, pasak konditerių, yra keksiukų kremas baltojo šokolado pagrindu.
Žingsnis 1
Baltąjį šokoladą ištirpinkite iš anksto ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Paruoškite sviestą - iš šaldytuvo jį išimkite likus 1-2 valandoms iki gaminimo. Jis taip pat turėtų būti kambario temperatūros. Paruoškite maišytuvą.
Žingsnis 2
Ištirpinkite baltąjį šokoladą. Sudėkite jį į dubenėlį ir dėkite į mikrobangų krosnelę arba orkaitę. Tada atvėsinkite iki kambario temperatūros. 80 °C temperatūroje ištirpinkite šokoladą.
Žingsnis 3
Paruoškite kremo keksiukams. Dubenyje mikseriu išplakite suminkštintą sviestą, kol taps šviesus. Tada palaipsniui supilkite kondensuotą pieną ir toliau plakite mikseriu iki vientisos masės. Supilkite šokolado mišinį ir plakite dideliu greičiu. Paruoštą keksiukų kremą įdėkite į šaldytuvą 15 minučių. Kremą galite nuspalvinti specialiais maistiniais dažais ir jais papuošti keksiukus.
Kategorijos