Publikavimo data: 2025-08-18
Totorių mantas
Skanus ant garų virtas mantas. Mantų gaminimas reikalauja daug darbo, tačiau rezultatas to vertas.
Žingsnis 1
Susmulkinkite jautieną smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Nulupkite svogūną, susmulkinkite peiliu.
Žingsnis 4
Sumaišykite mėsą, bulves ir svogūnus, įberkite druskos, pipirų ir šiek tiek vandens, kad faršas būtų sultingas.
Žingsnis 5
Užminkykite tirštą tešlą be mielių, tereikia vandens, miltų ir druskos.
Žingsnis 6
Padalykite tešlą į gabalėlius ir kočėlu iškočiokite plonus apvalius paplotėlius. Į kiekvieno blynelio vidurį dėkite gausiai įdaro.
Žingsnis 7
Pirmiausia suspauskite paplotėlius į voką, tada sujungkite kampus.
Žingsnis 8
Perteklių galima užšaldyti, naudoti kaip patogų maistą.
Žingsnis 9
Mantį virkite 40-50 minučių garintuve arba mantovare.
Kategorijos