Totorių mantas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Totorių mantas

Skanus ant garų virtas mantas. Mantų gaminimas reikalauja daug darbo, tačiau rezultatas to vertas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Totorių mantas Žingsnis 1
Susmulkinkite jautieną smulkiais kubeliais.

Žingsnis 2

Totorių mantas Žingsnis 2
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Totorių mantas Žingsnis 3
Nulupkite svogūną, susmulkinkite peiliu.

Žingsnis 4

Totorių mantas Žingsnis 4
Sumaišykite mėsą, bulves ir svogūnus, įberkite druskos, pipirų ir šiek tiek vandens, kad faršas būtų sultingas.

Žingsnis 5

Totorių mantas Žingsnis 5
Užminkykite tirštą tešlą be mielių, tereikia vandens, miltų ir druskos.

Žingsnis 6

Totorių mantas Žingsnis 6
Padalykite tešlą į gabalėlius ir kočėlu iškočiokite plonus apvalius paplotėlius. Į kiekvieno blynelio vidurį dėkite gausiai įdaro.

Žingsnis 7

Totorių mantas Žingsnis 7
Pirmiausia suspauskite paplotėlius į voką, tada sujungkite kampus.

Žingsnis 8

Totorių mantas Žingsnis 8
Perteklių galima užšaldyti, naudoti kaip patogų maistą.

Žingsnis 9

Totorių mantas Žingsnis 9
Mantį virkite 40-50 minučių garintuve arba mantovare.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos