Totorių mantas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Totorių mantas

Pagal šį receptą mano močiutė visada gamindavo mantą, valgydavome ją su abiem skruostais.
Gaminimo laikas
2700 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Totorių mantas Žingsnis 1
Įdarui paimkite maltos mėsos, nulupkite bulves, supjaustykite jas smulkiais kubeliais, nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Totorių mantas Žingsnis 2
Tešla tinka koldūnams gaminti. Padalykite tešlą į dešreles, supjaustykite dešreles gabaliukais ir iškočiokite apvalius pyragėlius.

Žingsnis 3

Totorių mantas Žingsnis 3
Ant viršaus uždėkite įdaro ir užriškite kaip voką.

Žingsnis 4

Totorių mantas Žingsnis 4
Uždarykite jį. Tą patį padarykite su visomis tortilijomis ir įdaru.

Žingsnis 5

Totorių mantas Žingsnis 5
Paimkite keptuvę, kurioje kepsite mantą, patepkite lakštus augaliniu aliejumi ir sudėkite ant jų mantą. Kai puode užvirs vanduo, visus mantus 45 minutėms pastatykite ant viryklės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos