Publikavimo data: 2025-08-19
Totorių mantas
Pagal šį receptą mano močiutė visada gamindavo mantą, valgydavome ją su abiem skruostais.
Žingsnis 1
Įdarui paimkite maltos mėsos, nulupkite bulves, supjaustykite jas smulkiais kubeliais, nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Tešla tinka koldūnams gaminti. Padalykite tešlą į dešreles, supjaustykite dešreles gabaliukais ir iškočiokite apvalius pyragėlius.
Žingsnis 3
Ant viršaus uždėkite įdaro ir užriškite kaip voką.
Žingsnis 4
Uždarykite jį. Tą patį padarykite su visomis tortilijomis ir įdaru.
Žingsnis 5
Paimkite keptuvę, kurioje kepsite mantą, patepkite lakštus augaliniu aliejumi ir sudėkite ant jų mantą. Kai puode užvirs vanduo, visus mantus 45 minutėms pastatykite ant viryklės.
Kategorijos