Tradicinis mantas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Tradicinis mantas

Šis patiekalas ruošiamas paprastai ir skaniai. Restoranuose jis patiekiamas su pomidorų, česnakų arba grietinės padažu. Rytų ir Azijos šalyse mantas paprastai valgomas rankomis. Iškepę jie aptepami sviestu, kad būtų aromatingesni ir subtilesnio skonio. Įdaras būna įvairus (saldus, sūrus ar net aštrus). Mantai gaminami iš maltos mėsos. Kad būtų dar skaniau, į maltą mėsą galima įdėti kokio nors kito kombinuotojo produkto.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tradicinis mantas Žingsnis 1
Paimkite kiaulienos ir jautienos faršą ir sumaišykite, smulkiai supjaustykite svogūną ir pridėkite jį. Nuplaukite ir nulupkite bulves, jas sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą, kad pritrauktų.

Žingsnis 2

Tradicinis mantas Žingsnis 2
Tada atskirame dubenyje sumaišykite 3 kiaušinius, įpilkite 1/2 puodelio verdančio vandens, pagal skonį įberkite druskos ir viską išmaišykite.

Žingsnis 3

Tradicinis mantas Žingsnis 3
Tada palaipsniui suberkite miltus ir maišykite visą mišinį tol, kol susidarys ne visai tvirtas rutuliukas. Tešla turėtų nebelipti prie rankų. Tada leiskite jai pailsėti 20 minučių.

Žingsnis 4

Tradicinis mantas Žingsnis 4
Tada atkirpkite gabalėlį tešlos ir suformuokite dešrelę. Ją supjaustykite gabalėliais ir iškočiokite į apskritimus. Tada į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite maltos mėsos ir formuokite mantų formas. Dėkite į garintuvą ir virkite 45 minutes.

Žingsnis 5

Tradicinis mantas Žingsnis 5
Paruoštus mantus sudėkite į lėkštę, apšlakstykite sviestu ir patiekite su grietine.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos