Trapi samosa su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Trapi samosa su kiauliena

Yra labai daug įvairių kepinių variantų. Samsa yra azijietiškas patiekalas, atsiradęs Indijos subkontinente po turkų dinastijų invazijos. Samsa gaminama iš kvietinių miltų ir įdaryta mėsos, daržovių, pupelių ir sūrio įdaru, su smulkintais svogūnais. Dėl to jis būna sultingas ir minkštas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
265 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Trapi samosa su kiauliena Žingsnis 1
Į maltą kiaulieną sudėkite svogūnus, druską ir pipirus, gerai išmaišykite. Ant stalo iškočiokite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite vienodais kvadratėliais, ant pusės kvadratėlio dėkite maltos mėsos ir užspauskite trikampėlius.

Žingsnis 2

Trapi samosa su kiauliena Žingsnis 2
Paruoštus trikampėlius aptepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 45 minutes 200C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos