Publikavimo data: 2024-06-09
Trapi samosa su kiauliena
Yra labai daug įvairių kepinių variantų. Samsa yra azijietiškas patiekalas, atsiradęs Indijos subkontinente po turkų dinastijų invazijos. Samsa gaminama iš kvietinių miltų ir įdaryta mėsos, daržovių, pupelių ir sūrio įdaru, su smulkintais svogūnais. Dėl to jis būna sultingas ir minkštas.
Žingsnis 1
Į maltą kiaulieną sudėkite svogūnus, druską ir pipirus, gerai išmaišykite. Ant stalo iškočiokite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite vienodais kvadratėliais, ant pusės kvadratėlio dėkite maltos mėsos ir užspauskite trikampėlius.
Žingsnis 2
Paruoštus trikampėlius aptepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 45 minutes 200C temperatūroje.
Kategorijos