Trapus bulguras su vištiena, morkomis ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Trapus bulguras su vištiena, morkomis ir svogūnais

Tai trapi košė, kuri tinka prie mėsos. Bulguro gaminimas nereikalauja daug laiko ir pastangų, o jo skonis labai sodrus ir ryškus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Trapus bulguras su vištiena, morkomis ir svogūnais Žingsnis 1
Į keptuvę supilkite aliejų, suberkite svogūnus ir kepkite, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 2

Trapus bulguras su vištiena, morkomis ir svogūnais Žingsnis 2
Į svogūnus sudėkite morkas ir pakepinkite. Druska.

Žingsnis 3

Trapus bulguras su vištiena, morkomis ir svogūnais Žingsnis 3
Sudėkite kubeliais supjaustytą mėsą, pakepinkite ir 20 minučių troškinkite uždengę dangčiu.

Žingsnis 4

Trapus bulguras su vištiena, morkomis ir svogūnais Žingsnis 4
Į mėsą suberkite bulgurą, užpilkite vandeniu. Įberkite prieskonių ir druskos. Uždenkite dangčiu ir virkite, kol išvirs, 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
įspūdingas receptas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga, jūros gėrybių rizotas, krevečių rizotas

Kategorijos