Publikavimo data: 2025-08-17
Trapus plovas su jautiena
Visi mėgsta gardų trapų plovas, tačiau ne visi žino, kaip jį pasigaminti. Pagal šį receptą tai tikrai pavyks!
Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite batonais ir kepkite augaliniame aliejuje apie 5 minutes.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir morkas strypeliais ir suberkite juos į jautieną. Kepkite 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Druskos ir pipirų pagal skonį. Taip pat galite įberti ciberžolės, baravykų arba plovo prieskonių. Įpilkite vandens, kad apsemtų mėsą, ir troškinkite po dangčiu ant vidutinės ugnies apie 35 minutes.
Žingsnis 4
Ryžius gerai nuplaukite, tolygiai išdėliokite ant viršaus, suberkite česnako skilteles ir atsargiai užpilkite vandeniu, kad vanduo būtų 1,5 cm virš ryžių), virkite, kol vanduo išgaruos. Uždenkite keptuvę sausu švariu rankšluosčiu ir pusvalandį palaikykite uždengę dangčiu. Rankšluostis sugers drėgmės perteklių.
Kategorijos