Trapus plovas su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Trapus plovas su jautiena

Visi mėgsta gardų trapų plovas, tačiau ne visi žino, kaip jį pasigaminti. Pagal šį receptą tai tikrai pavyks!
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Trapus plovas su jautiena Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite batonais ir kepkite augaliniame aliejuje apie 5 minutes.

Žingsnis 2

Trapus plovas su jautiena Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir morkas strypeliais ir suberkite juos į jautieną. Kepkite 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Trapus plovas su jautiena Žingsnis 3
Druskos ir pipirų pagal skonį. Taip pat galite įberti ciberžolės, baravykų arba plovo prieskonių. Įpilkite vandens, kad apsemtų mėsą, ir troškinkite po dangčiu ant vidutinės ugnies apie 35 minutes.

Žingsnis 4

Trapus plovas su jautiena Žingsnis 4
Ryžius gerai nuplaukite, tolygiai išdėliokite ant viršaus, suberkite česnako skilteles ir atsargiai užpilkite vandeniu, kad vanduo būtų 1,5 cm virš ryžių), virkite, kol vanduo išgaruos. Uždenkite keptuvę sausu švariu rankšluosčiu ir pusvalandį palaikykite uždengę dangčiu. Rankšluostis sugers drėgmės perteklių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos